GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Samiye Teymur Emine Ulusoy İlkokulu

Ekm

Anasınıfı C şubesi öğrencileri turşu kurmayı öğrendiler.

Ekm

Anasınıfı E şubesi öğrencileri 2022-2023 kışı için turşularını kurdu.Öğrenciler eğlenerek öğrendiler.

Ekm

Minik eller iş başında! Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz kışa hazırlık etkinliği olarak turşularını kurdular.

Ekm

Öğrencilerimiz lezzetli ve hünerli elleri ile kış aylarının vazgeçilmez yiyeceklerinden turşu kurdular.

Ekm

Anasınıfı A Şubesi Öğretmeni Hasan Hüseyin Turhan ve Öğrencilerinin Mavi Rengi Öğreniyorum Köpek Balığı Adlı Sanat Çalışması

Ekm

Anasınıfı F Şubesi  Öğretmeni  Feride Hilal Akyol ve  Öğrencilerinin Mısır Sanat Çalışması

Ekm

3\F sınıfındaki öğrencilerimize okul rehber öğretmen ve psikolojik danışmanı Selçuk TÜZEL tarafından rehberlik çalışması yapılmıştır.

Ekm

3/B sınıfındaki öğrencilerimize okul rehber öğretmen ve psikolojik danışmanı Selçuk TÜZEL tarafından rehberlik çalışması yapılmıştır.

Ekm

Öğrencilerimizin fiziksel,ruhsal ve kişisel gelişimleri için okul bahçemizdeki oyun çizgilerini yenileyerek,çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerini istedik.

Öğrencilerimizin teneffüslerde hoşça vakit geçirmesi,takım çalışmalarına uyum sağlayabilmesi,oyun oynarken matematik ve denge çalışmaları yapabilmesi adına 10'ar dakikalık teneffüslerimiz artık daha eğlenceli ve öğretici.

Öğrenciler bu oyunları oynarken hem sosyalleşecek hem de birlik ve dayanışma duyguları gelişecektir .

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği  Genel Kurul toplantımızı, velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmaları yapıldı. Daha sonra Divan Başkanı ve yazman seçildi, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu için liste usulüyle adaylığını beyan eden velilerimiz arasından seçim yapıldı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz daha sonra ilk toplantılarını okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı için oylama yapıldı. Yapılan oylamaya göre, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı,Başkan Yardımcısı, Muhasip üye, Sekreter ve asil üye  seçildi.
Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Ekm

Önleyici rehberlik anlayışıyla yürüttüğümüz rehberlik çalışmalarından hareket edilerek sağlıklı iletişim,okul ve sınıf kuralları ile ilgili okulumuzdaki 3-A sınıfındaki öğrencilerimize okul rehber öğretmen ve psikolojik danışmanı Selçuk TÜZEL tarafından rehberlik çalışması yapılmıştır.

Ekm

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte  istedik ki çocuklarımız daha renkli bir bahçede oyunlarını oynasınlar.Bunun için de okulumuzun duvarlarını iş birliğiyle renklendirdik. Çocuklarımızın hayallerindeki renkleri biz okulumuzun duvarlarına nakşettik. Amacımız çocuklarımızın hayal güçlerinin daha geniş olması ve bu renkleri hayatlarına yansıtmalarıdır. Umarız yeni eğitim-öğretim dönemi hepimize güzellikler getirir.