GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Samiye Teymur Emine Ulusoy İlkokulu

Mrt

Anasınıfı E şubesi öğretmeni Yusuf ATAN ve öğrencilerinin yapmış olduğu "Televizyon Spikeri Oluyorum" adlı drama ve sanat etkinliği

Mrt

2-K Öğretmeni Ayşegül Terzi ve öğrencilerinin Çocuk Kütüphanesi Gezisi

Şbt

Anasınıfı B şubesi öğretmeni Elif Nur Aladağ ve öğrencilerinin “Hayvan Tanıtım Günleri;Su Aygırı “bütünleştirilmiş Sanat ve Türkçe-Dil Etkinliği

Şbt

4-A sınıf öğretmeni Zeliha Özkan ve öğrencilerinin İngilizce dersinde "Meslekler" Konulu etkinliği

Şbt

Anasınıfı D şubesi öğretmeni Hasan Hüseyin Turhan ve öğrencilerinin yapmış olduğu "RİTİM ÇALIŞMASI" bütünleştirilmiş matematik ve müzik etkinliği

Ara

Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yıl dönümünü kutlar, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi hayırla ve rahmetle yâd ediyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Şehrimizin ve Ülkemizin kurtuluş mücadelesi ve bölünmez bütünlüğü uğruna bu güne kadar kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyoruz.   Kurtuluş günümüz kutlu olsun.
Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

4-C Sınıf Öğretmeni Perihan Berna İlikçi ve öğrencilerine  teşekkür ederiz.

Ara

4/A Sınıfı Öğretmeni Zeliha Özkan ve öğrencilerinin Şehitkamil Belediyesi Trafik Eğitim Parkuru gezisi

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle okulumuz değerli öğrenmenlerinden oluşan "Öğretmenler Korosu" büyük beğeni topladı.

Ara

24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile okulumuzda kutlama programı yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler okundu.

Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı program okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür eder, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile okulumuzda kutlama programı yapıldı.

Kas

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır." Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Günü'Kutlu olsun.

Kas

Okulumuzun kantin ihalesi için gerekli açıklamaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

“Biz, her şeyi gençliğe bırakacağız. O gençlik ki hiçbir şeyi unutmayacaktır. Geleceğin ümidi, ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

May

Beni benden çok tanıyan, bilen, bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yok eden, sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem..Evimizin kraliçesi, başımızın tacı, en aziz varlığımız olan annelerimiz için okulumuz öğrencilerinin ´anneler günü´ için  elleriyle yaptıkları hediyeleri hazırlarak annelerine büyük süpriz yaptılar...