GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Samiye Teymur Emine Ulusoy İlkokulu

Samiye Teymur Emine Ulusoy İlkokulu

Karacaoğlan Mah. Şoför Ali Cad. No232 Şehitkamil/Gaziantep
Vizyon
İnsan haklarına saygı, barış içinde birlikte yaşama ve anlaşma kavramlarını benimsemiş, araştırma, geliştirme ve sorun çözme yöntemlerini öğrenmiş, yenilikçilik (innovasyon) ve artı değer yaratma yetisi açılmış, anayasal düzen içinde yaşama ve demokratik cumhuriyeti korumanın erdem ve faydalarını öğrenmiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı yurttaşlar yetiştirmek.
Misyon
Atatürk milliyetçiliği doğrultusunda; Çalışkan, dürüst, vatanına milletine yararlı fertler olarak, kendi çıkarlarından önce çevresini milletini ve vatanını düşünerek bunun için çalışmayı, öğrenmeyi kendine görev edinmiş sevgiyi saygıyı bilen ve yayan Atatürk’ün hedef göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak bireyler yetiştirmek temel ve daimi görevimizdir.
Satranç yarışmalarında çeşitli dereceler
07:20-12:10 12:30-17:20